ATV EXS-2De ATV EXS-2 (€ 999) is uniek in zijn prijsklasse! Geen enkele fabrikant levert in deze prijsklasse een module met originele opnames van snares, rides etc! Ook de layering is uniek, waardoor u voor een erg aantrekkelijke prijs kunt genieten van elektronisch drummen in optima forma.
Voor een natuurlijk gevoel zijn niet alleen de toms voorzien van een 8" gaasvel maar ook de kick, wat ook uniek is in deze prijsklasse.
Dankzij deze grote kick kunt u ook zonder problemen met een dubbel baspedaal aan de gang.
De snare is overigens een 10" wat net iets prettiger speelt en heeft een rimshot en rimclick ondersteuning.
De module heeft ook een metronoomfunctie en tevens kunt u meespelen op de muziek die in de module aanwezig is. Tevens kunt u met een kabeltje uw tablet of telefoon aansluiten en zo mee slaan op uw eigen muziek.

Al met al is de ATV EXS-2 een heerlijk elektrisch drumstel waarmee u jaren veel plezier kan beleven!
De hihat heeft een erg fijn speelvlak. Deze benadert het gevoel van een akoestische hihat. Met deze hihat kan je heel fijn met nuances spelen!
Een los pedaal als controller ziet er misschien wat minder elegant uit, maar hij werkt gewoon fantastisch! Hier is gekozen voor functie boven vorm. Daarbij bespaart het de aanschaf van een hihatstandaard.

  1. De ride heeft 3 zones. De cup, de bow en de rand.. tevens heeft deze ,zoals de crash, een dempfunctie. Iedere zone heeft een eigen geluid.

De crash heeft 2 zones en een dempfunctie.

De pads van de snare, toms en kick zijn voorzien van een dubbellaags gaasvel die een natuurlijk speelgevoel hebben. Door de afmeting van de kick is deze uitermate geschikt voor een dubbel baspedaal.
De ride is een tripple zone en heeft dus 3 geluiden. Een edge, bow en bell.
De module van de EXS-2 verschilt alleen in kleur t.o.v. de duurdere EXS-3 en EXS-5. Alle functies en mogelijkheden zijn hetzelfde!
Standaard is de module voorzien van 5 kits . Wij zorgen ervoor dat alle 18 originele kits van ATV aanwezig zijn voor aflevering !
Alle kits zijn erg goed samengesteld voor verschillende genres.
ATV gaat voor een simpele bediening en een overzichtelijke module.
Het heeft geen zin om een module van 100 kits te voorzien waarvan er meestal geen 1 helemaal lekker is.
Deze module heeft wel een erg uitgebreide metronoomfunctie die op verschillende manieren instelbaar is, een lesfunctie zodat je kan zien of je strak en netjes slaat . Tevens zitten er veel liedjes in die je kan inspelen waarvan de metronoom automatisch het tempo aangeeft als je dit wilt.
Uiteraard kan je dit ook in de module opnemen zodat je zelf (of anderen) kan luisteren hoe goed je bent.