Roland TD30-KV
VERKOCHT

Het voormalig vlaggeschip van Roland en volgens velen nog steeds de beste Roland. Dit is een drumstel voor de liefhebber en gevorderde. Met dit drumstel is vrijwel alles in te stellen , geluiden te veranderen , te bewerken en ook voor studio gebruik uitermate geschikt.
Standaard is het al het meest uitgebreide drumstel wat je kan kopen maar daarlangs door de vele extra (4) inputs nog verder uit te breiden.
Alles is deubbel getriggerd dus je kan onder iedere tom 2 verschillende geluiden programmeren.
Ook zijn er vele outputs waardoor de geluidsman bij een optreden alles individueel kan bijregelen en uitsturen.

Mocht u nog niet bekend zijn met de TD30 module kunt u van alles vinden op youtube en Google. Nieuwprijs van dit drumstel was indertijd c.a. € 7.500 omdat dit de top is van Roland met dito module en hardware.
Prijs is zonder zadelkruk, baspedaal, hihatstandaard en snarestand. Meerprijs is voor afgebeelde hardware € 295.

Inrul is uiteraard mogelijk van een Roland of ATV drumstel.

Een fantastisch drumstel die we leveren met 3 maanden garantie op alles!


2BOX met drumit five module.
VERKOCHT

De 2box is uniek doordat ze originele samples gebruiken en je deze kan aanvullen met andere samples in de module.
De harde schijf is groter (32GB i.p.v. 4GB) waardoor de liefhebber helemaal los kan gaan door samples van bijvoorbeeld Superior Drummer 3, EZ drummer etc erin te zetten voor een fantastisch drumgeluid!
Dit is echter GEEN drumstel voor beginners en de bediening van deze module is door de vele (instel)mogelijkheden alleen voor de liefhebber die hier zich in wil verdiepen.

De prijs is laag omdat ik alleen op Roland en ATV garantie geef. Hij
staat echter testklaar!

Originele hihatstandaard en baspedaal zijn inbegrepen


Roland TD6-KX met 3 maanden garantie VERKOCHT

De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden ! Daarnaast heeft de TD6V een verbeterde rack t.o.v. de TD6 en zijn de pads (Mesh head) PD85-dual triggered. Dual triggered houdt in dat je zowel vanuit het middendeel als de rand een eigen geluid kunt programmeren, zodat je i.p.v. 3 tom-geluiden er 6 hebt. Zowel de Toms, de cymbals als de snare worden tegenwoordig nog steeds geleverd bij de allernieuwste kits van Roland. Buiten de Meshheads toms en snare om heeft de KX boven de standaard TD6V ook een tripple triggered ride (CY12 R/C) waarin de ride, cowbell en ook een crash te programmeren is.

Meerprijs nieuw baspedaal en Pearl drumkruk€ 65

Inclusief 3 maanden garantie!