Roland TD4-KX2
€ 695


(FOTO VOLGT)

De Roland TD4KX2 is een erg goed en compleet drumstel. Deze is voor zien van de KD9 kick, CY12C crash en de CY13R ride. Alle pads zijn met gaasvellen, de toms aan de voorkant zijn van het type PDX-6 en de snare en floortom PDX-8. Dit is dus hardware vergelijkbaar met de duurdere Roland drumstellen (TD-11KV, TD9-K2 etc. De TD4 module is een erg fijne overzichtelijke module met erg goede geluiden. Je kan goed de gevoeligheid instellen, kitjes samenstellen, heeft metronoomfumctie etc!

Deze kit is dus een volaardig elektronisch drumstel waar je jarenlang plezier aan gaat beleven. Door de goede hardware is hij ook eenvoudig te upgraden met een andere module!
Baspedaal en drumkruk kan voor een aantrekkelijke prijs aangeschaft worden mocht u deze nog niet hebben.

Incl 3 maanden garantie


Roland TD6 met allemaal meshheads

€ 595


Dit drumstel is samengesteld en bestaat uit de volgende onderdelen. PDX-8 snare, 3 x PD80 toms en een rack van de TD25.
De module TD6V staat bekend om zijn vele en goede geluiden en in combinatie met deze hardware een prima drumstel voor vele doeleinden geschikt!
Foto volgt z.s.m.!

incl. 3 maanden garantie


Roland TD6-K
€ 395


De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden !

Deze set is voorzien van een Meshead snare en PD8 dual triggered rubberen Toms.
Een erg fijne module met hardwareb waarmee je vooruit kan. Wil je een keer upgraden naar allemaal meshheads, dan kan dit probleemloos!

Foto volgt nog!


Inclusief 3 maanden garantie!