Roland TD25KV

VERKOCHT

De Roland TD25-KV heeft een mooie, simpel te bedienen module met de laatste (bekende) Rolandgeluiden en zoals het een duurdere Roland betaamd, zeer veel mogelijkheden om de geluiden zelf aan te passen.
Aangezien de TD25-KV tot de subtop behoorde is de bijbehorende hardware erg lekker. 10" PDX-100 pads voor de floor en snare, PD85 toms . VH11 hihat en de CY12C crash met de CY13r ride.
Het rack is ook ruim opgezet zodat je zelf de plaatsing van de toms kan bepalen, cymbalboomstands met kogelgewricht (beide ontbreken bijvoorbeeld bij een TD17-KVX).
Een lekker makkelijk en toegankelijk drumstel met de bekende Rolandkwaliteiten voor iedere drummer! Op dit drumstel geven wij 3 maanden garantie. Inruil mogelijk.
(prijs is zonder baspedaal, kruk en hihatstandaard).
Roland TD9KX

Gereserveerd

Info en originele foto volgt
De set wordt zonder kruk en baspedaal geleverd. Mocht u dit niet hebben, dan kunnen wij een scherpe totaalprijs maken!  

incl. 3 maanden garantie


Roland TD12 met VH12 hihat
€ 1.295

Info en originele foto volgt
De set wordt geleverd zoals een nieuwe dus zonder kruk , baspedaal en hihatstandaard. Mocht je deze niet hebben dan kunnen wij een aantrekkelijk pakket samenstellen!


Roland TD1-DMK VERKOCHT

Info en originele foto volgt
Indien u zelf geen baspedaal en kruk heeft, kan deze voor een aantrekkelijk bedrag worden bij geleverd. Op deze set geven wij 3 maanden volledige garantie!