Roland 25-KV met 3 maanden garantie € 1.395

De TD25-KV is een fantastisch drumstel met mooie hardware en een overzichtelijke en makkelijk bedienbare module, de TD25.

Dit drumstel is erg veelzijdig en voorzien van goed kits en mooie geluiden.
Ook erg geschikt voor studiogebruik en voor de gevorderde drummer.

Deze foto's zijn van het originele drumstel en verkeert in een erg mooie staat!  

Meerprijs nieuw baspedaal hihatstandaard en kruk van Pearl € 125

Een fantastisch drumstel die we leveren met 3 maanden garantie op alles!


2BOX met drumit five module.
€ 995

De 2box is uniek doordat ze originele samples gebruiken en je deze kan aanvullen met andere samples in de module.
De harde schijf is groter (32GB i.p.v. 4GB) waardoor de liefhebber helemaal los kan gaan door samples van bijvoorbeeld Superior Drummer 3, EZ drummer etc erin te zetten voor een fantastisch drumgeluid!
Dit is echter GEEN drumstel voor beginners en de bediening van deze module is door de vele (instel)mogelijkheden alleen voor de liefhebber die hier zich in wil verdiepen.

De prijs is laag omdat ik alleen op Roland en ATV garantie geef. Hij
staat echter testklaar!

Originele hihatstandaard en baspedaal zijn inbegrepen


Roland TD6-KX met 3 maanden garantie € 795

De Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden ! Daarnaast heeft de TD6V een verbeterde rack t.o.v. de TD6 en zijn de pads (Mesh head) PD85-dual triggered. Dual triggered houdt in dat je zowel vanuit het middendeel als de rand een eigen geluid kunt programmeren, zodat je i.p.v. 3 tom-geluiden er 6 hebt. Zowel de Toms, de cymbals als de snare worden tegenwoordig nog steeds geleverd bij de allernieuwste kits van Roland. Buiten de Meshheads toms en snare om heeft de KX boven de standaard TD6V ook een tripple triggered ride (CY12 R/C) waarin de ride, cowbell en ook een crash te programmeren is.

Meerprijs nieuw baspedaal en Pearl drumkruk€ 65

Inclusief 3 maanden garantie!