Roland TD25KV

€ 1.395

De Roland TD25-KV heeft een mooie, simpel te bedienen module met de laatste (bekende) Rolandgeluiden en zoals het een duurdere Roland betaamd, zeer veel mogelijkheden om de geluiden zelf aan te passen.
Aangezien de TD25-KV tot de subtop behoorde is de bijbehorende hardware erg lekker. 10" PDX-100 pads voor de floor en snare, PD85 toms . VH11 hihat en de CY12C crash met de CY13r ride.
Het rack is ook ruim opgezet zodat je zelf de plaatsing van de toms kan bepalen, cymbalboomstands met kogelgewricht (beide ontbreken bijvoorbeeld bij een TD17-KVX).
Een lekker makkelijk en toegankelijk drumstel met de bekende Rolandkwaliteiten voor iedere drummer! Op dit drumstel geven wij 3 maanden garantie. Inruil mogelijk.
(prijs is zonder baspedaal, kruk en hihatstandaard).




Roland TD4K

€ 295

Deze set heeft de simpel bedienbare TD4 module en heeft voor de snare een gaasvel en voor de toms rubberen pads.
De TD4 kenmerkt zich door zijn overzichtelijke bediening, erg goede kitjes en de mogelijkheden om toch de geluiden te veranderen, kitjes samen te stellen en goede triggermogelijkheden.
De Hardware is nog steeds up-to date en wordt nog steeds bij nieuwe drumstellen geleverd.
Een erg fijn drumstel die ook voor de gevorderde drummer veel plezier kan leveren!
De set wordt zonder kruk en baspedaal geleverd. Mocht u dit niet hebben, dan kunnen wij een scherpe totaalprijs maken!  

incl. 3 maanden garantie


ATV EXS-5

7 mndn jong

VERKOCHT

Door inruil verkregen een ATV EXS-5. De vorige eigenaar heeft deze bij mij gekocht in november en heeft dus nog 16 maanden fabrieksgarantie. De ATV EXS-5 is revolutie in zijn prijsklasse geweest. Een module met originele opnames , veel layers maar zonder poespas. De geluiden zijn fantastisch maar je kan ze niet veranderen. Je kan de snare bijvoorbeeld niet groter of kleiner maken , of instellen dat je in een grot zit te spelen etc. Het is bij voorbeeld een Ludwig snare en wil je een andere geluid, dan kies je een andere snare. Dit drumstel is gemaakt om te drummen en niet om je bezig te houden met een hoop instellingen die je niet gebruikt. Daardoor blijft er een eenvoudige module over .
De ketels, hihat en bekkens/ride zijn van topniveau en dezelfde techniek wordt nu ook in de duurste Roland en Yamaha drumstellen gebruikt. Lekker grote afmetingen (snare, floor en kick 13" en de dubbele hihat + crashes 14" , de ride 16") met een erg natuurlijke rebound.
De set wordt geleverd zoals een nieuwe dus zonder kruk , baspedaal en hihatstandaard. Mocht je deze niet hebben dan kunnen wij een aantrekkelijk pakket samenstellen!


Roland TD6K extra uitgebreid!
VERKOCHT

De TD6 module is een erg uitgebreide met meer dan 1000 geluiden en 100 kits.
Erg veel instelmogelijkheden en met geluiden die nu nog steeds door Roland gebruikt worden.
Deze set is erg uitgebreid met een extra bekken en extra tom.
Geschikt voor de beginner en gevorderde!
Indien u zelf geen baspedaal en kruk heeft, kan deze voor een aantrekkelijk bedrag worden bij geleverd. Op deze set geven wij 3 maanden volledige garantie!