Roland TD4-KP
VERKOCHT

De Roland TD4 onderscheid zich van de instappers van Roland door de kick en module. Tevens is het frame opvouwbaar waardoor deze eenvoudig is mee te nemen. De kick werkt met een normaal pedaal waardoor met dit drumstel wel een 16e te trappen is. De TD4 module is uitgebreid instelbaar , je kan zelf kitjes samenstellen en de triggers zijn goed in te stellen. Daarlangs behoren de geluiden van de TD4 tot de beste wat Roland heeft.

Een lekker compact drumstel van Roland waarmee je veel plezier kan hebben!


Roland TD17 module met TD11KV hardware incl. extra cymbal VERKOCHT

De vorige eigenaar heeft zijn TD11KV geupgrade met een extra CY12r/c cymbal. 3 maanden geleden heeft hij een nieuwe TD17 module met bluetooth gekocht. hiervan is de factuur aanwezig en zit dus vrijwel volledige fabrieksgarantie op.
Op de rest van het drumstel geven wij 3 maanden volledige garantie.
Inruil behoort tot de mogelijkheden.

Een heerlijke combinatie voor de liefhebber!


Roland TD6-KX met 3 maanden garantie VERKOCHTDe Roland TD6V (zwarte module) is de verbeterde versie van de TD6 (blauwe module). De opvolger van de TD6V is de laatste versie voordat zijn opvolger (de TD9) op de markt kwam. De TD6V heeft 100 voorgeprogrammeerde kits en in de module zijn 1.024 drumgeluiden voorgeprogrammeerd. Deze kit is dan ook geschikt voor beginners EN gevorderden ! Daarnaast heeft de TD6V een verbeterde rack t.o.v. de TD6 en zijn de pads (Mesh head) PD85-dual triggered. Dual triggered houdt in dat je zowel vanuit het middendeel als de rand een eigen geluid kunt programmeren, zodat je i.p.v. 3 tom-geluiden er 6 hebt. Zowel de Toms, de cymbals als de snare worden tegenwoordig nog steeds geleverd bij de allernieuwste kits van Roland. Buiten de Meshheads toms en snare om heeft de KX boven de standaard TD6V ook een tripple triggered ride (CY12 R/C) waarin de ride, cowbell en ook een crash te programmeren is.

Meerprijs nieuw baspedaal en Pearl drumkruk€ 65

Inclusief 3 maanden garantie!