Roland TD07DMK          VERKOCHT

De TD07-DMK is een lekker drumstel met allemaal gaasvellen en de laatste geluiden. Ook heeft deze module bluetooth zodat je lekker draadloos kan meeslaan op je favoriete muziek. Deze TD07-DMK is voorzien van een betere kick (KD-9) en hihatcontroller (FD8).
Uiteraard geef ik 3 maanden volledige garantie! 

Roland TD11KV

VERKOCHT

De TD11 module behoort tot de allerbest klinkende Roland modules die ze ooit hebben gemaakt. Heerlijk klinkende kitjes en erg lekkere geluiden. OOK t.o.v. de huidige generatie modules!
Daarnaast is de bediening erg eenvoudig. Hij heeft ook een aparte volumeregeling voor de hoofdtelefoon en 1 x aux voor uitbreidingsmogelijkheden.
Een heerlijk drumstel voor de beginnende en gevorderde drummer of die zich wil verwennen
Uiteraard leveren wij deze kit incl. 3 maanden garantie!

Roland TD12KX

VERKOCHT

De TD-12KX is een speciale en laatste versie van de TD12. Dit kan je zien aan het fantastisch rack. Deze is ook aangepast door de vorige eigenaar zodat de toms kunnen verschuiven en hoger geplaatst kunnen worden. De PD105 floor en KD-120 Kick. De module heeft de laatste geluiden. De TD12KX is gebouwd en gemaakt voor professioneel gebruik en kostte indertijd c.a. € 4.000. Zeer geschikt voor optredens, studios of gewoon voor de verwende drummer!
Uiteraard geef ik hier ook 3 maanden volledige garantie op!


ATV Cymbals occasions

Deze cymbals zijn allemaal uitverkocht. Mocht u er 1 zoeken, neem gewoon contact op omdat ik ze regelmatig gebruikt binnenkrijg.