Hybride drummen, het beste van 2 werelden!

Elektronisch drummen is zalig. Lekker met je hoofdtelefoon op meeslaan op jouw favoriete muziek van spotify via jouw GSM of tablet. Heerlijk!
Geen gehoorbeschadigingen of permanente fluittoon na verloop van tijd wat bij de meeste akoestische drummers wel het geval die jarenlang zonder bescherming hebben gespeeld.
Ook kan je s'avonds na je werk lekker spelen zonder overlast te veroorzaken kortom, bijna alleen maar voordelen!
Helaas heeft kwaliteit hierin wel zijn prijs en wil je heerlijk kunnen shuffelen, jazz of blues spelen, gewoon met gevoel spelen, dan heb je een elektrisch drumstel nodig met lekkere afmetingen, goede module met flink dynamisch bereik en dito hardware met triggers. De cymbals en vooral de hihat zijn krengen om dit elektronisch goed voor elkaar te krijgen en dan praten we over een heel andere prijsklasse !


Voor de veeleisende drummer die geen herrie wil maken maar toch voor een aantrekkelijke prijs heerlijk wil drummen hebben wij een compleet pakket gemaakt, zover we weten als enige in europa met de allerscherpste actieprijs die er is (zolang de voorraad strekt)!

Het eigen geluid is slechts 20% van een akoestisch drumstel en vergelijkbaar met een elektronisch drumstel !


Het is een compleet drumstel met module voor de ketels met gaasvellen, 5 triggers, 4-delige mute cymbalset (Arborea dus goed!), 2 microfoons met statieven en bekabeling, 5-delige Mapex Venus drumstel inclusief kruk, baspedaal, hihatstandaard, 2 x cymbalboomstands, 1 x ridestand en snarestand.
De module is een Roland TD17 in dit voorbeeld, die aangesloten wordt op een 8-kanaals Mackie mengpaneel waarheen ook de microfoons van de mutecymbals gaan. Deze mengtafel wordt geleverd met een bladmuziekhouder waarop je de mengtafel maar ook jouw GSM of tablet kan zetten.
Ook leveren we hem meteen met een erg goede hoofdtelefoon van Gewa. Voor een beginnende drummer is het dus helemaal compleet en komt er niet nog van alles bij!

De prijs is nog het allerleukste aangezien wij deze vorm van drummen op de markt willen zetten en zolang de voorraad strekt:

€ 2.195   

 

En met ATV AD5 module

€2.395

 

Hieronder vind u de foto's zoals alles eruit ziet en wat u krijgt voor deze prijs. We hebben uiteraard ook een demonstratiemodel speelklaar staan!
Ook kan u uiteraard voor een ander type module kiezen of heeft u wellicht al een module?!
Ook kan u voor een ander drumstel kiezen of groter, zeg het maar. Bijna alles kan!
Maar voor deze prijs heeft u onderstaand alles compleet en nieuw!

Hieronder vind u een filmpje zodat u kan horen en ervaren hoe geweldig dit klinkt. Hoofdtelefoon is aan te raden om dit te beluisteren

 

5-delig Mapex drumstel

2-laags topkwaliteit gaasvellen voor de toms en snare en 3 laags voor de kick om stuiteren tegen te gaan. De triggers zijn van 2-box en zeer gevoelig die prima combineren met de Roland TD17 module.
Wanneer je een module wilt met echte samples van hoogdte kwaliteit, dan is de ATV AD5 de beste keuze. Buiten de geluiden om behoren de triggerinstellingen tot de abolute top voor een fantastisch speelgevoel! 

Microfoons en statieven

De microfoons zijn van het merk Wharfdale en zijn supercardoide. Dit zijn microfoons die breed uitstralen waardoor je met 2 stuks alles bereikt. De standaarden zijn zwaar en van het merk Gewa  evenals de bladwijzer waar de mengtafel op staat. Wij leveren ook alle benodigde bekabeling voor module, microfoons en mengtafel mee!

Mengtafel en hoofdtelefoon

De Mengtafel is van Mackie en is 8 kanaals. Hierin komen de module en de microfoons binnen. Ook sluit je hier je hoofdtelefoon aan (Gewa Nine X) en kan je jouw muziek binnen laten komen om mee te spelen. Dit laatste kan uiteraard ook via de module. Het fijne van de mengtafel is dat je alle volumes apart kan regelen!