Gewa G3 studio € 1.895

De Gewa G3 module is gewoon een heerlijke module. Deze heeft dezelfde (!!) geluiden, triggerinstellingen, layering en effectenbank als de Gewa G9 module. Ook voorzien van Bluetooth zodat je lekker met muziek vanuit je telefoon of tablet mee kan drummen. De sterke punten van deze module zijn de echte samples van DW-snares, Zildjian bekkens etc zodat er geen verschil in klank is met een akoestisch drumstel. De hoeveelheid layers is dusdanig groot dat je deze zelfs kan terugschroeven! Ook kan je geluiden combineren zodat je een eigen realistisch snare, ride etc kan maken. Tevens is er een mogelijkheid om samples te laden en dan weet je dat er nog maar weinig te wensen overblijft.
De Studio (€ 1.795) is een compacte set met deze geweldige module met in zijn klasse een uniek grote ride (18").
De G3 Pro (€ 2.395) is een set met echte deepshells, 14" snare, 18" kick in een zwartsparkle kleur.
Deze heeft een extra crash t.o.v. studio en degelijke stands. Bij Gewa wordt standaard een goede hihatstandaard bijgeleverd met instelbare veer en verdraaibare poten. Gewa is een Duits merk en dat merk je aan de geweldige kwaliteit van alles wat ze leveren. Ondanks de lage prijs van de Pro is alles van goede kwaliteit, waar sommige andere bekende merken - ondanks de dubbele prijzen - dat niveau niet halen! De G3 Pro is een echte winnaar op prijs/kwaliteit gebied!!!        

Gewa G5 Pro BS5

NU € 2.995


Gewa G9 5-delig

€ 4.700

 

De G5 is eigenlijk dezelfde module als de G3 maar dan met 4 direct-outs.De hardware en kits zijn in principe hetzelfde.  De versie van de foto is de Club met ondiepere ketels en geen floor met poten. Deze komt op € 2.695  De deepshellset komt op € 2.995 (zie foto rechtsboven) 

De G9 is in alle opzichten een topper. De bijgeleverde hardware is van de Gibraltar 6000 serie. De module is voorzien van een groot touchscreen scherm waardoor de bediening erg overzichtelijk is. Ook heeft deze module veel extra's wat voor de drummer die regelmatig optreedt of een aangeleverd stuk in moet spelen ideaal is. Ook heeft deze module 8 direct-outs en een harde schijf van 120GB voor geluiden te importeren. Ook hebben ze voor deze module een extra geluidenwinkel waar je boven de al ruim 900 geluiden , nog extra multilayer geluiden kan toevoegen. Omdat je deze module met de Wifi kan koppelen gaat dit simpel evenals eventuele updates.
De kit van de foto komt op € 6.700 maar is niet meer leverbaar omdat er maar 30 van gemaakt zijn. De G9 serie met ondiepe shells begint vanaf €4.295 en met diepe shells € 4.695 Deze kits zijn allemaal uitbreidbaar.