De klant heeft de mogelijkheid om een afspraak te maken bij Maatwerk In Drums en de producten die verkocht worden te testen en antwoorden te krijgen op de vragen die voor u belangrijk zijn.
Wij houden van een persoonlijke service en zijn dus GEEN webshop of webwinkel.
Wij ontvangen de klanten liever dan dat wij de producten ongeziens opsturen.

Desalnietemin begrijpen wij dat voor bepaalde producten de klant de voorkeur geeft aan het opsturen i.v.m. tijdgebrek of vanwege de afstand die afgelegd moet worden.
De verzendkosten zijn voor pakketten kleiner dan 50cm en lichter dan 10kg € 6,95. Pakketten zwaarder dan 10kg en/of groter dan 50cm worden voor € 13,25 verzonden per pakket.

Hier volgen in het kort de voorwaarden:

- Bij een bestelling die ongeziens opgestuurd wordt geldt een herroepingsrecht van de wettelijke 14 dagen waarbij de klant zonder opgaaf van redenen het product voor eigen rekening kan terugsturen. U ontvangt dan het bedrag binnen 14 dagen retour. Wel dient het product onbeschadigt en compleet ontvangen te worden door Maatwerk In Drums.

- Wanneer een klant opdracht geeft tot de bouw van een (elektronisch) drumstel die naar zijn/haar wens wordt samengesteld is de aanbetaling minimaal € 1.000.
Afhankelijk van de grootte van de order wordt dit in overleg met de klant aangepast. Wanneer het betreffende (om)bouw niet binnen 4 weken volledig wordt betaald nadat deze gereed is gemeld aan de klant, behoudt Maatwerk In Drums zich het recht voor om de aanbetaling te gebruiken als compensatie voor de verkoop . De klant is dan de aanbetaling kwijt. Met overmacht van een klant wordt in overleg rekening gehouden. Financiële problemen vallen hier niet onder.

- Wanneer een klant iets inruilt bij een aankoop, kan de koop niet meer teruggedraaid worden. Dit omdat we dan alle inruil niet zouden kunnen verkopen totdat de periode van de herroepingsrecht is vervallen . Daarlangs worden inruilers soms met verlies verkocht en wordt dit van de winst van het aangekochte product afgehouden.

- Op alle werkzaamheden welke zijn uitgevoerd door Maatwerk In Drums zoals het maken van triggers , de inbouw van deze triggers in de ketels en cymbalen wordt 3 jaar garantie gegeven. Deze is overdraagbaar aan een eventuele andere koper.

- Op nieuwe producten welke bij een ombouw geleverd worden zit de fabrieksgarantie zoals door de betreffende fabrikant wordt gehanteerd.

- Op gebruikte producten van Roland en ATV (zie onder occasions en koopjes) wordt 3 maanden garantie gegeven. Na deze 3 maanden kan in overleg met Maatwerk In Drums coulance worden aangeboden. Dit is geen standaardregeling
We hebben deze richtlijnen opgesteld om misbruik te voorkomen. Tot nu toe is Maatwerk In drums in overleg met de klant er altijd uitgekomen. Mocht u vragen hebben over deze richtlijnen of wilt u hiervan afwijken voordat u een order plaatst, kan in overleg van deze algemene voorwaarden worden afgeweken.