ATV EXS-3

  1. De ATV EXS-3 (€ 1.595) heeft geweldige specificaties voor deze prijsklasse!


De EXS-3 (€ 1.550) is de kleinere 'broer' van de EXS-5.

Alle ketels, ook de kick zijn 10" groot en voorzien van gaasvellen.

De cymbals zijn voorzien van de 360 graden techniek zodat ze rondom bespeelbaar zijn, zoals bekend van de aDrum.

Ook de hihat is voorzien van de optische sensor zoals die van de aDrum, waardoor je een heerlijk snel en accuraat reagerende elektronische hihat hebt!

De module is standaard voorzien van 5 kits. Wij zorgen ervoor dat u de EXS-3 meteen met 18 originele kits geleverd krijgt!
Dit lijkt weinig maar alle instrumenten zijn originele opnames in cd kwaliteit, inderdaad ook dezelfde kwaliteit als van de aDrum !

De EXS-3 is voorzien van de xD3 soundmodule.
Deze is voorzien van echt opgenomen snares, cymbals, toms en kicks. In deze module vindt u duidelijk de filosofie van ATV.
Fantastische geluiden met een enorme hoeveelheid layers in dienst van de drummer.

Standaard heeft deze module 5 kits, maar wij leveren deze af met 18 originele kits van ATV met bijbehorende aanvullende geluiden.
Wat heeft u aan 100 kits en 1000 geluiden in een module die niet echt klinken?
Het belangrijkste is aanwezig, maar alle instelmogelijkheden voor veranderen van geluiden en effecten zijn afwezig, waardoor de module voor iedereen erg makkelijk te bedienen is. Gewoon meteen goede geluiden en kits waaraan je niets hoeft te veranderen waardoor je je meteen bezig kan houden met de leukste hobby die er is: Drummen!
De EXS-3 heeft ook de fantastische hihat met optische sensor. Een lichtstraaltje functioneert als een afstandsmeter doordat in het bovendeel een reflector is geplaatst. Niets zo snel als het licht, waardoor deze hihat een enorm snelle voetrespons heeft. Ook werkt dit traploos waardoor een teentje lichten al het gewenste effect heeft!